utorak, 16. ožujka 2010.

"Tračerica"


Evo, HRT nas je počastio sa još jednom serijom. Naravno da se u Americi već gleda 2,3 sezona, no dobro...bitno da nam je došlo.

Serija ko' serija, ništa specijalno osim što dosta realno pokazuje što znači visoki stalež u svijetu. Spletke, skrivanje istine, muljaže, laži, lažna prijateljstva i hrpa dobre robe (a ću kad sam shopping manijak) su dio njihovog svakodnevnog svijeta. Samo je pitanje od svih klinkica koje su pogledale tu seriju, koja će shvatiti da ti i nije baš cool svijet. Jer izgleda da ti jedino sa godinama dođe do glave, da sitnice zaista znače puno i da pravi, iskreni prijatelj je više nego potreban.

Jedino iskreno što je bilo u cijeloj seriji je scena kad se B. i S. mire, točnije kad joj B. govori da joj se trebala javiti nakon što je otišla u internat i kad B.-in dečko shvaća, zbog tate da mora ostati sa njom. U toj situaciji su jedino i pokazali osjećaje.

I šta reći na kraju- hvala Bogu što sam prosječna. Imam primanja kakva imam, ali zato imam prijatelje i obitelj da pomognu kad god zapne!

Nema komentara:

Objavi komentar