subota, 27. ožujka 2010.

Catrice- pastel delight






Catrice je također jedna od mojih omiljenih marki makupa jer uz nisku cijenu pruža kvalitetu.
Svaki mjesec imaju limited edition. Za ožijak je kolekcija nazvana "pastel delight" i kao što samo ime kaže- u pitanju su nježne nijanse. Iako je još par dana do kraja 3, mjeseca, kolekcija će se još nekoliko dana prodavati u Kozmu. Od ove kolekcije sam odabrala dvije stvari- rumenilo i lak za nokte!
RUMENILO: dolazi u samo jednoj varijanti boja i toje kombinacija 4 boje- nježno roze, smeđe, bjjele i naranđaste. Totalno neobična kombinacija koja na kicu daje nijansu predivnog bronzera. Super se blenda i odlično se mješa sa drugim bojama. Moja omiljena kombinacija je uz ovo rumenilo nanjeti još rozo. Ono što je odlično je što su roza i smeđa bez shimmera a bijela i naranđasta sa njime. Također, sve nijanse se mogu koristii kao i sjenila. No on što je loše i što smanjuje ugled cijelom sjenilu je njegova trajnost, bez baze ili fiksatora jako brzo nestaje sa lica, već kroz sat do dva. Slike su slikane na Suncu, svaka boja posebno i sve zajedno smješane!
LAK ZA NOKTE: boja je C01 Pastel Yellow, i na noktima izgleda jednako kao i u bočici. No lak ima i velike mane- na prvom nanošenju je neravnomjerno nanesen. Koliko god da se trudim, nikako da uspije biti ujednačen. No sa drum nanosom se sve popravi. Također velika mana ovog laka je što je nekako gumenast na noktima. A i četkica je koma. Sve u svemu, nisam sa njime pretjerano zadovoljna. No za promjenu nije loš! Njegovu monotonost na noktima se lako može promjeniti sa ukrasima za nokte.

Nema komentara:

Objavi komentar